Download e-book for kindle: Den Store Ide (Danish Edition) by Martin Bjergegaard

By Martin Bjergegaard

For længe siden, i byen Solima, møder vi den livskraftige pige Ulrika, som altid har drømt om at skabe sin egen virksomhed og gøre noget nyt.
Endelig får Ulrika sin shop idé, og sammen med sin bedste ven Tristan starter de to deres egen lille forretning sammen.
Tag med Ulrika & Tristan på en uforglemmelig rejse, hvor de to unge iværksættere er forhindret af katastrofer, snyd, pengeproblemer, og ikke mindst den onde Olav der vil gøre alt for at stjæle deres succes.
Følg deres sejre, og de nye idéer der ændrer Solima for altid.
Den shop Idé er et iværksættereventyr for det unge publikum. Som historien udfolder sig får læseren en introduktion til hvad det vil sige at være iværksætter, hvordan guy finder sin idé, bygger sin virksomhed op fra bunden, overvinder vanskeligheder og opnår sine drømme.
Spænding og iværksætteri – jeg elsker det!Jesper Buch, stifter af JustEat

Show description

Read or Download Den Store Ide (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Get Coach!: Fra drøm til virkelighed: 8 trin til flere klienter, PDF

Denne bathroom giver den nødvendige viden om, hvad der skal til for at starte op som selvstændig trainer - og få good fortune med det. Bogen har en på én gang inspirerende og konkret tilgang, der gør den tilgængelig og anvendelig for enhver, som vil fra tanke til dealing with og rykke fremad med deres coachfirma.

Read e-book online Sandors Bryllup (Danish Edition) PDF

En mand ved navn Ortho Bagoli kommer til kong Aureon og anklager hans tidligere plejefar Gondo Alta for at have myrdet en af hans slægtninge. De to slægter er fjender fra gammel tid. Aureon undersøger sagen, males finder ingen beviser mod Gondo. Striden blusser imidlertid op igen, da Gondos søn Sandor forelsker sig i Orthos datter Zerlina.

Download e-book for iPad: Fra Ankerklyds til Bro: Kamp mod den negative sociale arv by Claus Hellmann Hansen

Historien om den ludfattige dreng fra Roskilde, der målbevidst kæmpede sig ud af fattiggårdens skygge. Som seksårig tjente han penge til sin mor, og gennem hele barndommen arbejdede han fem til seks timer om dagen. Inden sin konfirmation som 13-årig valgte han meget bevidst et erhverv på søen. Dagen efter konfirmationen i 1920 var han alene om at klare sig selv.

New PDF release: Den spirituelle verden: En bog om personlig udvikling,

"Den spirituelle verden" er en fortælling om den åndelige verden. Dette er fortællingen om dens opbygning, hvad den indeholder, karma og reinkarnation og afdøde på besøg i den fysiske verden. Sebbastian Munk Lorantius fortæller på humoristisk og skarp vis om de teoretiske ting og den basisviden der ligger omkring clairvoyance og afdøde-kontakt og om sine egne oplevelser igennem tiden med den åndelige verden.

Extra resources for Den Store Ide (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Den Store Ide (Danish Edition) by Martin Bjergegaard


by Mark
4.0

Rated 4.62 of 5 – based on 20 votes