New PDF release: Den intelligente kvinde: - lad talenterne udfolde sig!

By Birte Osholm

En big apple tids veluddannede og selvstændige kvinder er på vej mod at overtage flere og flere af erhvervslivets topposter, og de er efterspurgte. males for at det kan ske på en god og afbalanceret måde i forhold til det hele liv, som er så vigtig for den moderne kvinde, må det ske clever. Den manhattan tids topkvinde må ikke naked være faglig dygtig, hun må også kende sig selv, have handlekraft til at træde selvstændigt frem og mod til at vise, hvad hun har at byde på. Og det kræver et godt samspil mellem hendes female og maskuline kvaliteter.

Med afsæt i mytologi og filosofi samt sin egen erfaring som leder og trainer fortæller
forfatteren, hvordan de veluddannede kvinder kan realisere deres fulde potentiale og samtidig berige erhvervslivet med både følelsesmæssig intelligens og kreativ handlekraft.

De dygtige kvinders indtog på direktionsgangene er uden tvivl en udfordring for mændene, males er samtidig en storslået mulighed for at skabe en new york tids ledelsesmæssige partnerskaber, hvor mænd og kvinder indgår i frugtbare, intuitive og kreative samarbejder. Også mændene har brug for at kende sig selv som hele mennesker. Og så kan der skabes new york vækst med afsæt i det menneskelige potentiale.

Den intelligente kvinde er forfatterens tredje bathroom i en serie om kærlighed og ledelse. Den første, administration through Love – Kærlighed som ledelsesfilosofi (Aschehoug 2001) introducerede begrebet kærlig ledelse i Danmark, fik superb anmeldelser og vakte stor interesse og debat. Den anden, Kærlighed og Visdom (BoD 2007) handlede om, hvordan guy som menneske kan skabe stability mellem det egoistiske Ego og det spirituelt inspirerede Selv og dermed skabe det hele liv. Også denne bathroom, der er mere til personlig fordybelse, er blevet godt modtaget med superb anmeldelser.

Show description

Read or Download Den intelligente kvinde: - lad talenterne udfolde sig! (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Read e-book online Coach!: Fra drøm til virkelighed: 8 trin til flere klienter, PDF

Denne bathroom giver den nødvendige viden om, hvad der skal til for at starte op som selvstændig trainer - og få luck med det. Bogen har en på én gang inspirerende og konkret tilgang, der gør den tilgængelig og anvendelig for enhver, som vil fra tanke til dealing with og rykke fremad med deres coachfirma.

Sandors Bryllup (Danish Edition) by Vibeke Appel PDF

En mand ved navn Ortho Bagoli kommer til kong Aureon og anklager hans tidligere plejefar Gondo Alta for at have myrdet en af hans slægtninge. De to slægter er fjender fra gammel tid. Aureon undersøger sagen, males finder ingen beviser mod Gondo. Striden blusser imidlertid op igen, da Gondos søn Sandor forelsker sig i Orthos datter Zerlina.

Fra Ankerklyds til Bro: Kamp mod den negative sociale arv by Claus Hellmann Hansen PDF

Historien om den ludfattige dreng fra Roskilde, der målbevidst kæmpede sig ud af fattiggårdens skygge. Som seksårig tjente han penge til sin mor, og gennem hele barndommen arbejdede han fem til seks timer om dagen. Inden sin konfirmation som 13-årig valgte han meget bevidst et erhverv på søen. Dagen efter konfirmationen i 1920 var han alene om at klare sig selv.

Download e-book for kindle: Den spirituelle verden: En bog om personlig udvikling, by Sebbastian Munk Lorantius

"Den spirituelle verden" er en fortælling om den åndelige verden. Dette er fortællingen om dens opbygning, hvad den indeholder, karma og reinkarnation og afdøde på besøg i den fysiske verden. Sebbastian Munk Lorantius fortæller på humoristisk og skarp vis om de teoretiske ting og den basisviden der ligger omkring clairvoyance og afdøde-kontakt og om sine egne oplevelser igennem tiden med den åndelige verden.

Additional resources for Den intelligente kvinde: - lad talenterne udfolde sig! (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Den intelligente kvinde: - lad talenterne udfolde sig! (Danish Edition) by Birte Osholm


by Daniel
4.3

Rated 4.93 of 5 – based on 30 votes